TeamCreative - Animated Logo
2023-06 - TeamCreative Online marketing stage - Header

Boost jij het online succes van onze klant? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) marketing!

Gepubliceerd op 22/05/2024 

Ben jij een woordenkunstenaar die klaar is om online marketing te veroveren? Grijp deze kans en ontwikkel jezelf tot een meester in het vak! Met jouw webteksten en creatieve ideeën kun je merken laten groeien, producten promoten en online aanwezigheid versterken.

Wat ga je doen tijdens je stageperiode?

Dit is zeker geen stage waar je koffie en thee voor alle collega’s haalt. Dus wat ga je wel doen?

  • Zoekwoordenonderzoek (de SEO-krachtpatser die je website de hoogste positie in de zoekresultaten laat veroveren);
  • Het bedenken van creatieve onderwerpen (want laten we eerlijk zijn, ’10 manieren om je sokken te sorteren’ is niet bepaald spannend);
  • Het onderhouden van onze social media (en daarbij proberen om niet in de valkuil van kattenvideo’s te vallen);
  • Het toetsenbord is in je stageperiode je beste vriend. Je verandert websites in verbluffende en meeslepende verhalen (geen zorgen, we vragen niet om een ​​bestseller te schrijven, gewoon een pakkende kop zou al geweldig zijn);
  • Heel veel kennis opdoen.

Wij vragen:

  • Je hebt een actieve werkhouding, toont initiatief en bent gemotiveerd;
  • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld marketing, journalistiek of communicatie;
  • Termen als SEO, SEA, Frankwatching en ChatGPT zijn je bekend;
  • Wordt je blij van het schrijven van teksten en maak je geen spelfouten? Dan heb je de spelfout in deze tekst vast en zeker al gespot.
TeamCreative - Jeanine en Gerben online marketing

Wij bieden:

  • Een jong, enthousiast team! Met een gemiddelde leeftijd van zo’n 28 jaar, hoef je je geen zorgen te maken over saaie verhalen uit de prehistorie. Geen “in mijn tijd…” gezeur hier!

  • Bij ons zijn er volop mogelijkheden om te leren en te groeien. We willen graag van jou horen waar je interesse in hebt, zodat we je taken daarop kunnen afstemmen. Wil je van alles een beetje proeven of juist expert worden op één specifiek gebied? Noem het maar op!

  • En laten we het hebben over plezier! Borrels? Check. Nog meer borrels? Double check. Uitjes? Absoluut! En hoe meer zielen, hoe meer pret! Dus, ben je klaar om de volgende keer met ons te gaan karten, escaperoomen of paintballen?

Wie is TeamCreative? 

Wij zijn een jong en creatief team van vakidioten met een marketingbureau dat al sinds 2000 bestaat. Met onze ervaring begrijpen we de kracht van creativiteit. Onze focus ligt op directe communicatie, persoonlijk contact en een open werksfeer. Elke dag zijn we vol enthousiasme bezig, met een goede balans tussen plezier en hard werken. Onze klanten ervaren een prettige samenwerking en voelen zich bij ons thuis. We hebben een breed scala aan kennis in ons team en zijn niet bang voor uitdagingen.

Deze mooie kans niet missen? 

Top! We ontmoeten je graag. Mail jouw cv en motivatie naar jeanine@teamcreative.nl.

TeamCreative - Jeanine

Hulp nodig?

Heb je een uitdagend vraagstuk dat vraagt om een flinke dosis creativiteit? Een vraag waarbij je denkt: "Alsjeblieft, help me met een geniaal idee!" Misschien heeft je merk behoefte aan een frisse wind, een strakke stijl of een prachtig ontwerp. Of ben je op zoek naar de juiste woorden of een effectieve campagne. Voor al deze vragen staan wij voor je klaar! Dus aarzel niet en neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We kijken ernaar uit om van je te horen! Leuk!

Onderrand-1